Knirps kišobrani

KNIRPS KIŠOBRAN – OSEĆAJ UZVIŠENOSTI

Knirps kišobrani predstavljaju vanvremenski proizvod. Svojom snagom, izdržljivošću i posebnošću daje duh prošlih i budućih vremena. Univerzalni dizajn, inovativni materijali i tradicija duga 94 godine, pružaju proizvod koji se prenosi na potomstvo. Knirps kišobran znači poseban ukus i osećaj posedovanja nečeg što je najbolje, nečega što vam daje osećaj uzvišenosti.

Knirps kišobrani
Knirps kišobrani, vrhunski kvalitet i dugotrajnost.

Dominanto najbolji

Knirps kišobrani predstavljaju izvanredan inženjering, vispokokvalitetnu proizvodnju i izuzetno funkcionalan proizvod – baš kao što očekujete od marke sa crvenom tačkom. Svojim asortimanom proizvoda Knirps još jednom pokazuje osnovne kompetencije koje brend predstavlja. funkcija i dizajn do savršenstva.

KNIRPS KIŠOBRANI – STRANICA PRODAVNICE

Serija T.200 – Youtube

Karakteristike:

  • Mešavina inovativnih materijala za maksimalnu stabilnost.
  • Najstabilniji sklopivi kišobrani (od 80km/h do 150 km/h – testirani u vazdušnom tunelu).
  • Svetski bestseler sa najkvalitetnijim komponentama.
  • Kvalitetna mešavina materijala aluminijuma, čelika i fiberglasa garantuje dug vek.

Zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih materijala poput aluminijuma, čelika i fiberglasa i preciznoj izradi, T.200 je pravo čudo stabilnosti i stoga može da izdrži brzinu vetra do 150 km/h u aerotunelu.
Osam žica garantuju dodatnu stabilnost u bilo kom smeru vetra.

Knirps na Instagramu:

Tehnički detalji:

Privilegija – Knirps.

Kinirps kišobran jednostavno vrhunski

Inovativni sklopivi kišobran – Knirps

Nakon što se povredio u ratu, Hansu Hauptu je bilo teško da istovremeno nosi kišobran i koristi štap, pa je odlučio da sam pokuša da pronađe rešenje. Rezultat?
Prvi kišobran sa sklopivim okvirom – savršeno se uklapao u njegovu torbu i uvek je bio pri ruci kad bi počela kiša!
Zahvaljujući maloj veličini, Hans ga je prirodno nazivao svojim malim „Knirps“, odakle je i ime brenda „Knirps“ – što je na nemačkom jeziku nežni izraz za malo dete ili „sitnu majčicu“.
Bremshei & Co su 1928. godine videli veliki potencijal za takav proizvod i pomogli u izradi prvog modela ovog inovativnog džepnog kišobrana. Ovo je bio početak nove ere i uskoro su razvijeni modeli u širokom spektru različitih veličina, oblika i boja.
To je uključivalo upotrebu novih i inovativnih materijala i stvaranje smelih konstrukcija, od kojih su mnogi postavili standard za dizajn kišobrana, npr. prvi automatski model, proizveden 1965. i 2004., novi Knirps Ks1, najmanji je Knirps ikada napravljen.

ZA SVAKU PRILIKU

Bilo da je klasičan, elegantan ili upadljivo moderan. Postoji nešto za svačiji ukus.

Knirps 15 godina u upotrebi
Jedinstven Knirps T200, 15 godina u upotrebi

Naš klijent je posle 15 godina (Knirps T-200 i dalje savršeno funkcioniše – na slici) rešio da sebe obraduje novim T-200.