Doppler

DOPPLER ZA SVAKU PRILIKU – DOMINANTAN KIŠOBRAN!

Doppler kišobrani, najpoznatija svetska marka iz Austrije, porodična firma koja postoji 75 godina.

Svako ko se zaštitio od pljuska, potvrdiće Vam da je Doppler mnogo više nego “samo” kišobran. Predstavlja životni stav, koji ceni kvalitet, tradiciju i duh vremena u kombinaciji sa funkcionalnošću i ljubavi prema detaljima. Jedinstveni dizajn će Vas impresionirati različitim stilovima od modernog, otmenog do fensi. Za svaki događaj Doppler ima savršen kišobran i možete se prepustiti nizu različitih modela i boja. Ulepša će Vam vreme izgledom tokom kišnog dana i pretvoriće ga u vrhunac.

DOPPLER KIŠOBRANI – STRANICA PRODAVNICE

Vrhunski kvalitet se ogleda u čvrstini, lakoći i savremenom dizajnu, kreiranom od italijanskih majstora. Materijali od kojih su naši kišobrani napravljeni, svrstava nas na vodeće mesto:

Carbonsteel:

Doppler kišobrani poseduju inovativni materijal Carbonsteel – čelik vrhunskog kvaliteta, zagrevan do ekstremnih temperatura nekoliko puta tokom složene proizvodne tehnike i hlađen posebnim procesom. Ovo Carbonsteelu daje i lakoću i veoma visok stepen stabilnosti.

Doppler kišobran Carbonsteel


Pouzdanost je ono što očekujete i dobijate od kišobrana iz naše linije Carbonsteel. Tipičan Doppler kvalitet, kombinovan sa funkcionalnošću i italijanskim dizajnom. Carbonsteel je mnogo više od obične zaštite od kiše. Izdržava brzine vetra do 150km/h, što je testirano u vazdušnim tunelima kompanije BMW. Dopler kišobrani od ugljeničnog čelika imaju produženu garanciju od 5 godina.

Carbon:

Doppler kišobrani iz asortimana Carbon sofisticirani su i pouzdani pratioci na vetru i kiši. Predstavljaju individualni stil koliko i funkcionalnost. Zahvaljujući praktičnom mehanizmu za otvaranje i zatvaranje, mogu se brzo i jednostavno otvoriti ili zatvoriti samo pritiskom na dugme.

Doppler kišobran Carbon

Savršeno oblikovane ručke, integrisani elementi u obliku drveta i navlake za kišobrane sa zatvaračima, dovršavaju sofisticirani dizajn. Praktični detalji: ovi veliki kišobrani imaju širok raspon i mogu istovremeno zaštititi dvoje ljudi od kiše.

Fiber:

Doppler kišobrani napravljeni od fiber materijala, koji je izuzetno lagana komponenta.

Doppler kišobran Fiber


Zahvaljujući Fiberu, ne morate brinuti o težini u vašoj torbi i ruci, pri tom su izuzetno čvrsti i stabilni.
Stil kojim vladaju učiniće da žensko srce brže zakuca od uzbuđenja. Modeli su inspirisani najnovimjim trednovima.
U ponudi su modeli sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem kao i ručnim.

Promocija na Instagramu.