Kišobrani „Doppler Manufacture“

“Doppler Manufacture” kišobrani, poseduju posebnu pažnju prema detaljima. Lična priča o ekskluzivnim italijanskim tkaninama, evropskom drvetu, o tradicionalnoj rukotvorini iz Austrije i o istančanom ukusu vlasnika. Doppler Manufacture – ručno rađeni kišobrani su zaista jedinstveni – od prvog zavrtnja do konačnog dodira. Smatraju se dodatkom za izbirljive kupce koji cene neprevaziđen kvalitet, dizajn i funkcionalnost i nisu spremni na kompromise. Svaki ručno rađeni kišobran je jedinstveni i mnogo više od proizvoda sa zaštitnom funkcijom. “Doppler Manufacture” kišobran je nezaobilazan dodatak i modni izraz koji usklađuje tradicionalne vrednosti sa modernim stavom, duhom i vremena.

TRADICIJA
Ručno rađeni kišobrani “Doppler Manufacture”, danas je porodična firma tradicionalnog ručnog rada„made in Austria“ u 4. generaciji.
RUČNI RAD
“Doppler Manufacture” su napravljeni ručno sa puno ljubavi prema detaljima.
KVALITET
Doppler Manufacture čine prirodno drvo iz Evrope i Kanade i tkanine iz Italije, kao osnova za naše visokokvalitetne kišobrane.

Cena 29.990 din. – 23.990 din.

About Divi Home Decor

At Divi we understand that your home is your sanctuary, and we’re here to help you bring your vision to life. With our exceptional quality, timeless designs, and personalize customer service, we strive to exceed your expectations every step of the way.

Newsletter

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.