Vrhunski ručno rađeni kišobrani

Doppler Manufacture kišobrani, su pažnja prema detaljima, strast za zanatom, posebna – lična priča o ekskluzivnim italijanskim tkaninama, evropskom drvetu, o tradicionalnoj rukotvorini iz Austrije i o istančanom ukusu vlasnika. Doppler Manufacture – ručno rađeni kišobrani su zaista jedinstveni – od prvog zavrtnja do konačnog dodira. Smatraju se dodatkom za pronicljive kupce koji cene neprevaziđen kvalitet, udobnost, dizajn i funkcionalnost i nisu spremni na kompromise. Svaki ručno rađeni kišobran je jedinstveni i mnogo više od proizvoda sa zaštitnom funkcijom. Doppler manufakturni kišobran je nezaobilazan dodatak i modni izraz koji usklađuje tradicionalne vrednosti sa modernim stavom, duhom i vremena.

TRADICIJA
Ručno rađeni kišobrani – Doppler Manufacture, danas porodična firma predstavlja dopler kvalitet i ručni rad tradicija „made in Austria“ u 4. generaciji.
RUČNI RAD
Nije bitno da li birate između naših redovnih proizvoda ili prilagođavate svoj – postoji jedna stvar zajednička svim našim kišobranima: oni su napravljen ručno sa puno ljubavi prema detaljima.
KVALITET
Doppler Manufacture čine prirodno drvo iz Evrope i Kanade i tkanine iz Italije, kao osnova za naše visokokvalitetne kišobrane.

OXFORD – Visokokvalitetna italijanska tkanina čini da kišobran bude izdržljiv, elegantan i pravi sportski pratilac. Fina tkana struktura i sjaj u punim bojama, različitim nijansama, usled prelamanja svetlosti.
ORION – Visokokvalitetne italijanske tkanine na raznim ramovima – savršen elegantan i ležeran stil.
COTTAGE – Savršen modni dizajn, tkanine jednostavnih i složenih mešavina visokokvalitetnog poliestera. Šare, uglavnom žakard tkanine, za ženski i muški kišobran. Ova tkanina je vrunski tekstil u našoj liniji proizvoda i ima izrazitu strukturu.
BOHEME – Eksluzivni naglasci u asortimanu. Štampano u jarkim bojama, na visokokvalitetnim italijanskim žakar tkaninama. Šareno, glasno, izvanredno i vidljivo – za moderan i ekstravagantan izgled kišobrana.
LODEN – izvanredni platetni kišobrani, prate vas doživotno. Originalne štajerske Loden tkanine, koje se odlikuju vrhunskim izglednom i posebnim dodirom. Tkanina se sastoji od posebne 100% trajne vune.

Doppler Manufacture You Tube.